Noticias

Passi del documental “EL TIEMPO DE LAS CEREZAS”

Benvolgudes companyes, benvolguts companys

La FUNDACIÓ SALVADOR SEGUÍ DE CATALUNYA organitza el passi del documental “EL TIEMPO DE LAS CEREZAS” del realitzador JUAN FELIPE (autor també d’“Indomables”i “Sara Berenguer”) EL DIVENDRES 20, A LES 19H, ALS CINEMES GIRONA de Barcelona (Girona 175; metro línies 4 i 5 Verdaguer i línia 3 Diagonal; autobusos 6, 15, 33, 34, 43, 44…)

El documental fa un seguiment de les vicissituds del moviment llibertari entre 1977 i 1979 (míting de Montjuïc, Jornades Llibertàries, vaga de benzineres, cas Scala, V Congrés) a través d’imatges de l’època i de 18 testimonis.

Després de la projecció, hi haurà unes breus intervencions d’Iñaki Garcia (Ateneu de Sants en aquelles dates i ara llibreria El Lokal), Pepe Ribes (revista Ajoblanco), Emili Cortavitarte (Fundació Salvador Seguí) i Juan Felipe (director del documental).

El preu serà de 3 €.

Us demanem que passeu aquesta informació als sindicats de Barcelona  i que, si ho considereu oportú, poseu la informació i el tràiler que us adjuntem al vostre web. Tanmateix, demanem als SP dels sindicats que facin el mateix (web, facebook) i que enviïn mails amb aquest informació a la seva afiliació, seccions sindicals…

Trailer: https://vimeo.com/165485015

Arriba