Ene 022014
 

 

Desde PAH Granollers ens fan arribar el cartell i el manifest de la manifestació que han convocat pel proper dissabte 4 de gener a les 10.00 h al CAP de Bellavista. Des de la CGT del Vallès Oriental fem una crida a participar d´aquesta mobilització.
 RECUPEREM PER A LES PERSONES ELS HABITATGES DELS BANCS I LA SAREB

Exigim l’expropiació de l’ús dels habitatges buits propietat dels bancs. Aquests habitatges deuen ser posats a disposició de les persones i famílies que a causa de l’atur, la fallida de petits negocis o els baixos salaris extrems no poden, per molt que vulguin, pagar la hipoteca o el lloguer.

Especialment reclamem l’expropiació dels habitatges de l’anomenat banc dolent (SAREB).

Aquests habitatges poden considerar-se públics ja que han estat pagats amb els diners de tots:

primer en fer-se càrrec l’Estat dels deutes de les entitats bancàries nacionalitzades i segon perquè els pisos de la SAREB s’han adquirit amb fons públics o amb deute avalat per l’Estat.

Aquests habitatges en lloc de ser utilitzats per cobrir les necessitats de les persones, s’estan utilitzant per a l’especulació per part de fons financers internacionals.

Actuem i exercim els nostres drets. Mentre els poders polítics no ens garanteixin el dret a un habitatge i sempre que s’hagin esgotat les vies prèvies, totes les persones i famílies en situació de necessitat, estem legitimades per exercir i tutelar els nostres drets i fer ús dels pisos buits propietat de la SAREB i del conjunt d’entitats financeres. No són ocupacions il·legals, són recuperacions legítimes.

PAH Granollers octaveta

Ir a inicio

Sorry, the comment form is closed at this time.